Butikssäljare till fiskeavdelningen, Wildmark Ullared

Interjakt i Ullared söker nu en säljare för att ansvara för fiskeavdelningen med ansvar för försäljning, inköp och butiksexponering.

Har du även ett intresse för jakt och kunskap om jakttillbehör är det meriterande. Tjänsten är 75-100% beroende på säsong och rapporterar till företagets VD & ägare.

I rollen som fiskeansvarig spelar du en viktig roll för att ge våra kunder ett professionellt, personligt och inbjudande bemötande. Med dina kunskaper i exponering ansvarar du för att butiken är attraktiv och säljande och, framförallt, att kunderna är nöjda. Vi utgår från att du även har vana av kassasystem.

 

Arbetsuppgifter

  • Du har produktkunnande kring fiskeutrustning. Vi sätter stort värde på att du har ett personligt intresse av fiske och följer med i utvecklingen av utrustningen för alla årstider.
  • Du ansvarar för att löpande informera till inköpsfunktionen för att stötta i processen som ser till att marknadsföring, lager, inköp och försäljning ligger i linje.
  • Du tar fram förslag på och genomför marknadsaktiviteter och säljevenemang mot såväl enskilda kunder som intresseföreningar.
  • Du ansvarar för att produktsortimentet ligger rätt i tid och att inga varor står still och samlar damm.
  • Du hjälper till att utbilda butikens personal inom produktkunskap, säsongskampanjer och försäljning.

Vem är du?

  • Du är försäljningsorienterad och är van att arbeta med kunder.
  • Du är strukturerad, ordningsam och vet vilka krav som fiskeintresserade har på sin favoritbutik.
  • Du tillbringar en stor del av din fritid med ett spö i handen, men har förståelse för att i säsongen kommer våra kunders intresse först.
  • Vi tror att du funnits i arbetslivet några år och att du har med dig egna erfarenheter av service och försäljning som du kan dela med dig av.
  • Du har körkort B, är van att arbeta med datorn som verktyg och har lätt att sätta dig in i nya rutiner.

Arbetstiden är 75-100% med schemalagda helger och lön efter avtal. Tjänsteresor förekommer, främst inom Sverige. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Tillträde sker efter överenskommelse men vi vill starta din introduktion till tjänsten snarast möjligt.

Ni hittar mer information om oss på www.wildmarkullared.se

Rekryteringen sker i samarbete med Interjakts huvudkontor som också besvarar frågor om tjänsten via mail på adressen nedan. Välkommen att söka tjänsten genom att maila ditt CV och personligt brev till info@interjakt.com

Pdf-dokument: Interjakt fiske säljare sökes ullared 2021

 

 

Hitta din närmaste Interfiske-butik

Följ oss